CZZS | Poziv za webinar: EU pristupanje i životna sredina
6789
single,single-post,postid-6789,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded
Etnar

Poziv za webinar: EU pristupanje i životna sredina

Posted by czzs in Vijesti

Šta znači ulazak u EU na Zapadnom Balkanu i Turskoj za životnu sredinu? Koja je uloga civilnog društva u tom procesu? Hoće li se stanje životne sredine unaprijediti ili ne?
Ako ste zainteresovani za ova pitanja molimo vas da nam se pridružite na webinaru “Pridruzivanje EU na Zapadnom Balkanu i Turskoj”, u srijedu, 24. februara i u cetvrtak, 25. febaruara.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće, molimo da nam posaljete e-mail na: info@etnar.net do nedjelje 21. februara 2016. godine, sa sljedećim informacijama: Ime, organizacija, grad, država i broj telefona (u slučaju da vas trebamo pozivati u vezi logistike).

Dnevni red se nalazi ovdje.

U ponedjeljak, 22. februara, dobit ćete informacije o tome kako da se prijavite na webinar. Morat ćete imati dobru internet vezu i web pretrazivač sa instaliranim Flash-om.

Webinar je organizovan kao dio ETNAR projekta koji finansira EU, za jačanje NVO mreža za održivo korištenje energije i prirodnih resursa na Zapadnom Balkanu i Turskoj – ETNAR (IPA-CSF-2014-351-683). Projekt je koordinisan od strane Zelene akcije / FoE Hrvatske. Partneri u projektu su: Green Home iz Crne Gore, Centar za životnu sredinu i Centar za ekologiju i energiju iz Bosne i Hercegovine, CEKOR iz Srbije, Heinrich Böll Foundation iz Njemačke, Friends of the Earth International iz Holandije, Friends of the Earth Europe iz Belgije, OAA iz Albanije, i DEM i Eko-Svest iz Makedonije.

17 Feb 2016

Tags: