CZZS | Poziv na sastanak o umrežavanju ekoloških NVO iz BiH
6020
single,single-post,postid-6020,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded
IMG_7617

Poziv na sastanak o umrežavanju ekoloških NVO iz BiH

Posted by czzs in Vijesti

 

U sklopu projekta “Mreže zagovaračkih NVO-a za održivo korištenje energije i prirodnih resursa u zemljama zapadnog Balkana i Turskoj – ETNAR”, Centar za životnu sredinu organizuje sastanak o umrežavanju ekoloških NVO iz BiH. Glavni cilj sastanka je identifikovati potrebe ekoloških nevladinih organizacija iz Bosne i Hercegovine i zajedno doći do modela umrežavanja i zajedničkog funkcionisanja.

Na ETNAR seminaru “Javno zagovaranje za održive energetske sisteme i očuvanje prirodnih resursa”, koji je Centar za životnu sredinu organizovao u martu 2014. godine, učesnici su potvrdili potrebu za umrežavanjem i povezivanjem ekoloških organizacija u BiH.

Centar za životnu sredinu je tada preuzeo obavezu iniciranja, kao organizacija koja svojim iskustvom i kapacitetima može da započne takav proces.

Sastanak će se organizovati u Banjaluci, 22-23.12.2014. godine.

U svrhu što kvalitetnije pripreme sastanka, važno je da se stekne što jasnija slika zainteresovanosti organizacija, potreba i vizije budućeg umrežavanja. Molimo vas da odvojite malo vremena da popunite upitnik i pošaljete nam gazajedno sa obrazcem za prijavu na natasa.crnkovic@czzs.org do najkasnije 19. decembra 2014. godine.

Ovdje možete skinuti dnevni red, upitnik, te obrazac za prijavu.

17 Dec 2014