CZZS | “Aktiviraj se” i zaštiti životnu sredinu!
8937
single,single-post,postid-8937,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded
Foto2

“Aktiviraj se” i zaštiti životnu sredinu!

Posted by czzs in Saopštenja, Vijesti

Dvodnevna radionica za društveno odgovorne mlade ljude koji su zainteresovani za zaštitu životne sredine održaće se 21. i 22. septembra u  organizaciji Centra za životnu sredinu.

U petak, 21. septembra, radionica će se održati u  Banjaluci u prostorijama Centra za životnu sredinu, u ulici Miše Stupara 5,  sa početkom u 19 časova. Sljedeći dan, u subotu, 22. septembra, radionica se nastavlja u Centru za posjetioce ”Pecka” kod Mrkonjić Grada.

Foto1

 

Tokom trajanja radionice, hrana i prevoz će biti osigurani od strane Centra za životnu sredinu. Učesnici/e će imati priliku da se upoznaju sa radom Centra za životnu sredinu i iz prve ruke saznaju šta to znači biti aktivan u ovoj oblasti djelovanja.  Nakon  radionice, svi zainteresovani će moći da postanu članovi/ce aktivističke grupe CZZS-a.

 

energo

”Htjela sam da budem dio neke promjene u zajednici i pronašla sam svoje mjesto u Centru. Kroz aktivizam sam stekla veliki broj prijatelja, naučila mnogo teoretskog znanja, stekla nova iskustva i putovala širom BiH i inostranstva. Pored toga  osjećala sam da se vrijeme koje ulažem u Centar cijeni i isplati”, istakla je Dragana Skenderija, koja je danas aktivna članica Centra i jedna od koordinatorica radionice.

Prijave za radionicu su otvorene do 20. septembra do 18h. Možete se prijaviti tako što ćete poslati mail sa svojim podacima i naslovom “Prijava za radionicu” na jednu od sljedećih adresa:  dragana.skenderija@.czzs.org  i ivana.kulic@czzs.org

 

Vidimo se!

17 Sep 2018